Gratis InterPlay Tryout

Zondag 8 december 14.00 – 15.30 uur

Ontdek InterPlay’s ‘toolkit’. Die ondersteunt gezondheid en welzijn, gemeenschapsvorming, lesgeven en optreden met eenvoudige, gezellige oefeningen: 30-Seconden Verhalen met een partner, 1-arm dans, Volgen en leiden en meer. In de foto hierboven zie je mensen aan een “Partner handdans” doen.

Voor beginners en ook voor mensen met InterPlay ervaring, deze les biedt kans om creatief te spelen met anderen. Je kan het nooit verkeerd doen!
Een deel van deze les werd in Engels gegeven. Nederlandse vertaling aanwezig; je kunt zelf Nederlands praten.

Leider: Meg MacLeod
Prijs: Deze proefles is Gratis! Breng een maatje en wees welkom.

Bij: DANSATELIER de ROZENFABRIEK, Ramelestraat 6M, Deventer
Dansatelier de Rozenfabriek, Ramelestraat 6M, is deel van ateliergebouw ‘de Plataan’: rijdt langs basisschool de kleine Planeet rechtdoor de oprit op door het grote hek, je bent dan op het terrein van de Plataan: er kan geparkeerd worden rondom het ateliergebouw of op de parkeerplaats rechts voor het grote hek.
Fietsen graag stallen in de stalling tegenover nr 6M.

GRAAG VAN TEVOREN AANMELDEN via megfrolic@gmail.com