Het Life Practice Program

Zie je uit naar een speelsere levenshouding en directer contact met de wijsheid van je eigen lichaam, juist in deze tijd? Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de Europese workshop Secrets of InterPlay, en – voor wie meer wil – aan het Life Practice Program om je volledig onder te dompelen in de acht handreikingen tot lichaamwijsheid van InterPlay.

Het Life Practice Program (LPP) is een inwijding in InterPlay verspreid over een periode van verscheidene maanden. Je wordt geïntroduceerd in de systematiek, achtergronden en praktische ervaring van InterPlay. InterPlay heeft al veel mensen geholpen om te komen waar ze willen zijn. Je mag gebruik maken van de steun van de InterPlay gemeenschap om je leven vorm te geven op een manier die voor jou het beste is. Je krijgt individuele aandacht en hulp van InterPlay docenten om je eigen wensen en intenties te ontdekken.
 
Elementen van het Life Practice Program (LPP) “The Secrets of InterPlay,” dit is een meerdaagse retraite waar je wordt ondergedompeld in de InterPlay filosofie en praktijk. Je mag deze doen als introductie vóór de reeks LPP bijeenkomsten of als een InterPlay verdieping.  Een reeks bijeenkomsten met jouw Life Practice Program-groep voor spel, presentaties, opdoen van inzichten en interactie met anderen. Zo krijg je de kans om nieuwe opties te verkennen in een ondersteunende groep. Zie de data voor de Europa programma hieronder Drie focus sessies tijdens jouw LPP groep bijeenkomsten waarbij je persoonlijke ondersteuning krijgt van de programmaleiders om meer helderheid te krijgen in wat je wilt. Lees- en schrijfopdrachten die je helpen InterPlay-inzichten toe te passen op je eigen leven. Een zelfstudie van een aantal van de elementen van het InterPlay-systeem die je een meer diepgaand inzicht geven in hoe InterPlay werkt.     Voor meer informatie: https://www.interplay.org/index.cfm/go/lifepractice:home/

Locatie: via Zoom, dit is de huidige planning. We hopen dat ten minste een weekend Live kan worden verzorgd zodra de situatie met corona verbetert.
 
Data en docenten:
16 – 18 april 2021 door Bernhard Staudt & Meg MacLeod
4 – 6 juni 2021 door Bernhard Staudt & Annegret Zander
24 – 26 september 2021 door Bernhard Staudt & Masankho Banda
Plus:
Een aantal kortere workshops (de data worden in overleg vastgesteld) van in totaal 10 uur.
Een paar coachende sessies met LPP maatjes.
 
Kosten Secrets of InterPlay workshop kosten
De kosten voor dit weekend zijn $400 (ongeveer €332). 
Door een aanbetaling van $100 (ongeveer  €82) reserveer je een plaats in de Secrets of InterPlay workshop. Het restant moet worden voldaan als je je registreert. De programma- kosten kunnen in één keer of in termijnen worden betaald. 
Afhankelijk van waar de workshops plaatsvinden, op zoom of live kunnen er extra kosten zijn voor eten, drinken en/of accommodaties (niet inbegrepen in de totale programmakosten.)
 
Het InterPlay Life Practice Program kosten
Totale kosten van de InterPlay Life Practice Program zijn $2250 (ongeveer €1865). Dit is inclusief $400 (€332) voor de “Secrets of InterPlay” workshop..
Met een aanbetaling van $100 (ongeveer  €82) reserveer je je plaats in het LPP.
 
Financiële overwegingen hoeven geen belemmering te zijn voor uw deelname. Financiële ondersteuning en flexibele betalingsplannen zijn beschikbaar. Spreek gerust met een van de leiders van dit programma:
– Meg MacLeod – breathe4ease@outlook.com (Engels, Nederlands)
– Bernhard Staudt – bernhard_staudt@yahoo.de (Engels, Duits)
of met een van de InterPlay-medewerkers in het Body Wisdom-kantoor in de V.S.: 001-510 / 465-2797 of info@interplay.org.

Tot slot enkele citaten van deelnemers aan het Life Practice Programma:

“InterPlay brengt de rivier in mij tot leven.” 
            – Jen Lauzon, LaZoom Tours, Asheville 
 
 “Het heeft mij een manier gegeven om alles te doen wat ik heb willen doen. Elke keer na het samen spelen voel ik meer en meer zelfvertrouwen.”
             – Linda Simthong, universiteitsstudent
 
“InterPlay is voor mij de perfecte manier om uitdrukking te geven aan datgene wat altijd al in mij aanwezig is geweest. Ik hoef mezelf niet meer te verbergen.”            – Duke Ramuten, timmerman