InterPlay Deventer

English

IMG_1213

InterPlay maakt je creativiteit wakker. We gebruiken stem (zang), beweging (dans) en woorden (verhalen). Ook stilte en contact met anderen zijn belangrijke elementen. Er wordt vaak gelachen bij InterPlay. Omdat er ook op diepere lagen veel gebeurt, noemen wij InterPlay ”sneaky deep”. Hoe dan ook maak je kennis met de wijsheid die al in ons lichaam ligt opgeslagen. Dus: lekker uit je hoofd komen en weer in je lijf belanden.

We bieden eenvoudige oefeningen aan die je thuis kunt doen alleen of met vrienden of collega’s als je dat fijn vindt in het dagelijkse leven.

Docenten: Meg MacLeod, Bart Durand, gecertificeerd leiders.

Maandelijkse LUXE WORKSHOPS 2023
van 10.15 tot 13.00 uur
20 januari. 17 februari. 17 march. 14 april. 12 may. 9 juni

Let op!
Het eerste deel van elke workshop is een ‘proefles,’ geschikt voor beide beginners en de meer ervaren InterPlayers. Na de pauze gaan we door simpelweg met meer InterPlay. Voor de mensen die voor het eerst mee doen is een korte les vaak al veel /genoeg en de prijs ervan is dus minder.

Voor: leraren, therapeuten, managers, hulpverleners, artiesten, timmerlieden, dominees, taxi bestuurders, actievoerders, moeders, vaders, en meer. Voor iemand die meer speelsheid in het leven wil meemaken, die meer in verbinding met eigen creativiteit wil hebben, en ook echte verbinding met anderen.

KOSTEN for 2.75 uur workshops
1 losse les is € 30
Alleen het eerste deel: €15. Als het je eerste keer is dan € 10

Korting bij betaling vooraf
6 lessen € 135,- (€45,- korting = 1 1/2e les gratis)
5 lessen € 120,- (€30,- korting = 1 les gratis)
4 lessen € 100,- (€20,- korting = 2/3e les gratis)
3 lessen € 75,- (€15,- korting = 1/2e les gratis)
2 lessen € 50,- (€10,- korting = 1/3e les gratis)

Meg en Bart vinden dat geld jullie en ons speelgeluk niet in de weg mag staan. Mochten de kosten voor jou een probleem vormen, laat het dan echt aan ons weten. Dan kunnen we een regeling treffen.

Lees meer over hoe wij omgaan met CORONA maatregelen bij live lessen

Betaling: bank rekening details krijg je nadat je aangemeld hebt.
  
Wil je aanmelden, of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar:
Bart Durand: bart@monsieurbart.nl